3-D hyllning för Michael på Grammy awards

3-D Hyllning för Michael på Grammy Awards


Grammy-vinnare Celine Dion, Jennifer Hudson, Smokey Robinson, Carrie Underwood, och Usher ska gå ihop, tillsammans med Michaels röst i bakgrunden, i en rörande hyllning till Jackson på den 52: e årliga Grammy Awards på Söndag 31 januari. Detta mycket speciella GRAMMY ögonblick kommer innehålla den aldrig tidigare sedda 3-D mini-filmen för "Earth Song", som skapades som mittpunkten i Michaels mycket efterlängtade-This Is It turné. Mini-filmen har aldrig tidigare visats för allmänheten i sin helhet innan detta GRAMMY ögonblick.

3-D filmen skapades för att stödja genomförandet av "Earth Song", en unik komposition och en nr 1 hit för Jackson. Sången har ett starkt tema om planetens framtid, och Jackson såg det som en unik möjlighet att leverera ett budskap till miljontals människor som skulle ha sett honom på turné.

"Det var en av de viktigaste delarna av den konsertturné Michael skulle genomföra och när han såg filmen för första gången vid sin sista repetition, hade han tårar i ögonen",enligt Ken Ehrlich, GRAMMY co-producent och tidigare kompanjon med Jackson, som också var på repetitionen den kvällen. 

"Detta mycket speciella GRAMMY ögonblick kommer innehålla några av våra mest respekterade GRAMMY mottagare, som alla har en stor kärlek för Michael", tillade Neil Portnow, VD i The Recording Academy"Detta segment ser alltså ut att bli en känslomässig höjdpunkt i årets mässa!

Detta är också första gången GRAMMY gör ett tekniskt genombrott genom att det blir första gången då en större Awards Show sänder i 3-D! Årets Grammy Awards är också den första showen att sända i hög upplösning och 5.1-surroundljud.

Så att tittarna kan njuta av detta unika 3-D ögonblick på sin TV hemma, har CBS och Target gått in i ett samarbete för att ge miljontals människor gratis 3-D GRAMMY glasögon. Från Söndag, 24 januari till söndag 31 januari, kommer alla Target butiker i USA erbjuda dessa 3-D GRAMMY glasögon så att fansen har möjlighet att se filmen som var mycket personlig för Jackson. Dessutom kommer publiken på Staples Center dela samma 3D-upplevelse, då de får bära samma glasögon som bärs av tittarna hemma.

Den 52:a Grammy Awards kommer att äga rum Söndagen den 31 januariStaples CenterLos Angeles och kommer att sändas i HDTV och 5.1-surroundljud i CBS Television sändningar. Showen kommer också att stödjas på radio via Westwood One världen, och omfattade online på GRAMMY.com och CBS.com, och på YouTube.

Galan kommer självklart även att sändas i Sverige, live, på kanal 9 (söndagen den 31 Januari) klockan 02:00. Något du alltså absolut inte får missa!
Kommentera den här nyheten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0