Hylling: 1 000 rosor till Michael

Michael Jacksons 1-års dag närmar sig med  stormsteg
. 25 Juni är det dags för fansen att återigen samlas för att minnas kungen.
å vårt forum har ett event planerats som kommer ha sin plats i Göteborg. Ett av projekten inför träffen är en enorm hyllning i form av hela tusen (!) st rosor till Michael. Det är en hyllning där flera personer från forumet sponsrar med minst 100kr till projektet.

På bara en dag har vi redan fått in intresse som ger oss flera hundra rosor. Men Jacksonthrill vill nu ta steget längre och ge er som inte är medlemmar på forumet chansen att delta i denna enorma hyllning till Michael inför 25 juni!

Intresset på forumet har varit oväntat stort och vårat mål är nu: Tusen rosor till Michael!

Vill du vara med på en av Sveriges största hyllningar till kungen av pop? Nu har du chansen. Men det är bråttom, senast nu på fredag (11 juni) behöver vi din anmälan!

Såhär går det till:

  • Varje person skänker (minst) 100kr. Vill du skänka mer är det självklart tillåtet.
  • Alla som deltar kommer (om dom vill) få sitt namn uppskrivet på jacksonthrill.se.
  • Rosorna kommer att finnas med på JT hyllningen på träffen i Göteborg 25 juni

Allt kommer dokumenteras (filmas och fotas) och läggas upp här på jacksonthrill.se. Som det ser ut nu kommer vi på JT även att skicka bilderna tillsammans med en personlig hälsning från var och en av er (som ni får möjlighet att skicka in om ni deltar) till Michaels mamma Katherine och Michaels tre barn, Prince, Blanket och Paris. Detta är inget vi lovar men är i nuläget 99% säkert och ni kommer att få information om hur ni sänder oss er hälsning om så blir fallet.

Vill du vara med och göra historia? Vill du vara med och hylla kungen på ett värdigt sätt?

Intresserad? Kontakta oss genast på: info@jacksonthrill.se – Skicka med namn och efternamn samt mobilnummer. Senast på fredag behöver vi din anmälan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0