Nej Aftonbladet, Michael Jackson är inte vid liv !

Bara 2 dagar innan Michael Jacksons 1-års dag har tidningen Aftonbladet valt att hedra Michael på ett minst sagt respektlöst sätt.
Istället för att hedra Michael på de sätt han är värd så har Aftonbladet valt att publicera en intervju med ett fan som tror att Jackson fortfarande lever. Vi alla vet att det finns en liten skara fans som inte kan inse att kungen av pop har gått bort… Istället väljer dom att lura sig själva, och andra, att Michael fortfarande lever. Det har varit likadant i alla tider då en stor ikon gått bort.
Elvis tex, ska enligt folk ha dragit sig undan och fejkat sin död och sedan jobbat på taxi.
2pac ska enligt fans gömma sig på en öde ö för att sedan komma tillbaka för 5 år sedan.
Något som  aldrig

hände. Med det sagt så finns det alltid dom fans med lite svagare psyke som alltså inte vågar inse sanningen, att deras stora idol faktiskt är död.

Aftonbladets intervju med killen som tror att Michael fortfarande lever är minst sagt skrattretande. Fanet tar bla upp historien om Dave Dave, en nära vän till Michael som när han var liten blev brännskadad av sin pappa. Michael betalade alla sjukhuskostnader för Dave Dave och de blev snabbt vänner. Efter Michaels bortgång förra året så besökte Dave Dave CNN’s Larry King för att prata om sina minnen med Jackson.

Efter programmet var det många fans som fick för sig att Dave Dave egentligen var Michael. Varför? Rösten är väldigt lik Michaels och likaså hans ögon. Det en del fans inte vet om är att Dave Dave tagit så illa upp av dessa påståenden att han i vintras valde att träffa 2 fans som fast beslutet trodde att han var Michael Jackson.När de två fansen tillslut träffade Dave Dave möttes dem av en person som först och främst var längre än Michael var, bredare kroppsbyggnad och mindre händer än Michael, som är känd för sina stora händer. Dave Dave visade dem runt på den skola där han pluggar i New York och ska ha varit med fansen i totalt 3 timmar. Säga vad man vill men det var vad som krävdes för att få dem att inse att Dave Dave inte alls är Jackson.

Aftonbladet som är kända för sina lögner kontaktade Jacksonthrills ledning redan för ca 3 veckor sedan. De sökte då desperat efter något fan som tror att Michael lever. Efter en mailkonversation med reporten, som valde att inte svara på våra frågor om varför de väljer att publicera lögner och håna Michael på hans 1-års dag, så verkar de tillslut som de ändå hittade en person att göra narr av. Tråkigt. Om 2 dagar har det gått 1 år sedan världens största stjärna gick bort, se till att hedra kungen av pop på de sätt han faktiskt är värd. Tro inte på allt ni hör och kom ihåg att Michael’s 3 barn fortfarande sörjer sin förlorade pappa. Hedra honom som den underbara person han var ochrespektera hans bortgång.

 

Så är det även om man vill att han ska leva ,tror jag inte att en smart man som Michael skulle göra så , eftersom folk har tagit självmord för att han dog.


Och om det nu är så att lever , har jag bara en sak att säga : Leave Him Alone !''


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0